Pinehurst is a spacious Victorian house that has been extended over the years.  Standing on the crest of a hill, on a pleasant residential road, it has beautiful views to the coast and countryside.  It retains original features, like the wide staircase and colourful stained glass windows.  Most areas are carpeted.  People often comment on the warm, homely feel when they visit us.

 

  • There is a stair lift to upper and lower levels. Some bedrooms are on the ground floor.
  • The main lounge on the ground floor is bright and cheerful and leads to the dining room with its feature mantelpiece. Both rooms have large windows and fine views.
  • At the front we have a furnished conservatory where residents like to sit and watch the world go by.
  • At the rear, a long balcony overlooks the garden towards the sea.